Liikuta Lasta Lantiossa - koulutus


Olemme tottuneet ajattelemaan sikiön rotaatiota ja laskeutumista luinen lantio karttanamme. Sikiön asentoon ja synnytyksen etenemiseen vaikuttaa kuitenkin paljon enemmän lantion alueen pehmytkudosten tasapaino. Kohdun ja lantion anatomia ja fysiologia on häkellyttävän moniulotteista.

Liikuta Lasta Lantiossa -koulutuksessa paneudumme nimenomaan synnytyksen fysiologiaan.

Koulutus sisältää luentoa ja hands on -opiskelua kera videoiden, postereiden, lantion ja nuken. Mukana on myös raskaana oleva demonstroimassa liikkeitä. Teemme paljon käytännön harjoitteita ja jaamme kokemuksia case-esimerkein.

Koulutuksen tavoitteita ovat:

 

Koulutus järjestetään yhteistyössä tmi kätilön käsistä kanssa (www.katilonkasista.fi) sekä Hierontakoulu Atlaksen kanssa  (https://hierontakoulu.fi/synnytys/)

 

Seuraavat Liikuta Lasta koulutukset Huhtikuussa 2023 Espoossa - Liikuta Lasta Lantiossa Raskaus 

Koulutus on erityisesti raskaana olevien kanssa työskenteleville suunnattu anatomian, fysiologian, kehotasapainon, sikiön optimaalisen tarjonnan ja synnytykseen valmistautumisen kokonaisuus.

Kurssilla opiskellaan raskaana olevan lantion tasapainottamista sekä sikiön optimaalisen asennon edistämistä ja tukemista niin kädentaidoilla kuin erilaisilla harjoittella.

Koulutukset on suunnattu kätilöille, kätilöopiskelijoille, lääkäreille, doulille, terveydenhoitajalle, synnytysvalmentajille, fysioterapeuteille, osteopaateille ja aiheesta kiinnostuneille. Huomioithan, ettei koulutus ole synnytysvalmennus.

Ilmoittautumiset jatkossa  https://hierontakoulu.fi/synnytys/

 

Seuraavat Liikuta Lasta Lantiossa koulutukset Huhtikuussa 2023 Espoossa - Liikuta Lasta Lantiossa Synnytys 

Koulutus on suunnattu synnytyksen kanssa työskenteleville tai siitä kiinnostuneille. Huomioithan, ettei koulutus ole synnytysvalmennus.

Sukellamme syvälle synnytyksen fysiologiaan, sikiön rotaatioon ja lantion tasoihin synnytyksen aikana. Koulutuksen aikana opit, miten voit tukea sikiön rotaatiota ja edesauttaa alatiesynnytyksen mahdollisuutta niin helpoissa kuin haastavissakin synnytyksissä.

Ilmoittautumiset jatkossa  https://hierontakoulu.fi/synnytys/

 

Kenelle

Koulutukset on suunnattu kätilöille, lääkäreille, kätilöopiskelijoille, doulille, terveydenhoitajille, synnytysvalmentajille, fysioterapeuteille, osteopaateille ja aiheesta kiinnostuneille. Koulutukset eivät ole synnytysvalmennuksia.

 

Hinta ja ilmoittautuminen


Koulutuksen hinta on 225€ / koulutus tai 425€ / molemmat koulutukset. Hinnat sisältävät alv 24%.

Kurssiin sisältyy kahvi-, tee-, hedelmä- ja pähkinätarjoilu.

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu oheisella lomakkeella osoitteessa ilmoittautumisen jälkeen saat kurssikutsun sekä laskun sähköpostiisi. Suoraan työnantajaa laskuttaminen on myös mahdollista. Verkkolaskutusosoitteen voi lähettää erillisenä tietona toimisto@hierontakoulu.fi.

Koulutuksen voi peruuttaa vain sairastapauksessa. Tällöin kurssipaikka siirretään seuraavaan toteutukseen. Kurssimaksua ei palauteta.

 

Kysymyksiä?

Lähetä kysymyksesi sähköpostilla: toimisto@hierontakoulu.fi


Osallistujien kokemuksia : 

 

"Monipuolinen ja mielenkiintoinen koulutus. Innolla odotan että pääsen käyttämään opittuja juttuja käytännössä."

"Oli kyllä jo etukäteenkin mielenkiintoinen koulutus. Ei jäänyt irralliseksi vaan pystyy suoraan siirtämään omaan työhön apuvälineeksi."

"Selkeä, havainnollistava, toiminnallisuus sopivassa kohtaa koulutusta."