Hinnasto: 

 

KÄTILÖN VASTAANOTTO, RENTOUTUSHOIDOT JA KÄYNNISTELY STIMULAATIO

Hinta 130 euroa per tapaaminen, jos varaat useampia käyntejä kerralla katso hinta niille allaolevasta raskauden seuranta paketti hinnastosta (hinnat samat vaikka sisältö olisi mitä vaan) 

Kaikki kätilön käynnit ovat 1.5 tuntisia ja niiden sisältö voi olla mitä ikinä haluatkaan. Synnytyspelko keskustelua, hemmottelu ja rentoutushoitoja. Guashaa, synnytyksen suunnittelua, synnytysvalmennusta, sikiön asennon tarkastelua, sydänäänien kuuntelua, synnytyksen käynnistymisen stimulaatiohoitoa.    


RASKAUDEN SEURANTA 

Sisältää normaalineuvola seurannan sinun yksilöllisistä tarpeesta lähtien, käynnit aina 2 tuntisia. Käynteihin voi sisältyy ylläolevia hoitoja, valmennusta, ravitsemusneuvontaa jne. 

Yksittäiset 1. käynnit yllä olevan hinnaston mukaan 130 euroa ja toistuvat käynnit: 

2. käynti 100 euroa 

3 käynti ja sitä seuraavat 70 euroa 

Koko raskauden neuvolaseuranta riippumatta käynti määristä 600 euroa 


KÄTILODOULAN PALVELUT 

All-inclusive kätilödoulaus pääkaupunkiseudulla 2400 euroa (uudelleen synnyttäjä) / 2900 euroa (ensisynnyttäjä) , sis. 3 tapaamista (1.5h/käynti, 2 käyntiä kätilön tiloissa keskustassa ja yksi asiakkaan kotona), Saara Jämeksen hypnosynnytys -verkkokurssin, osteopatia hoidon loppuraskaudessa tai postpartum, koko raskauden synnytyspäivystyksen (h37 eteenpäin), läsnä olon synnytyksessä kotona ennen sairaalaa ja sairaalassa kunnes perhe siirtyy osastolle,  jälkikäynti, joihin sisältyy synnytyskeskustelu. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella hinta on sama, mutta km korvaus on jokaisesta matkasta 0.50 euroa/km. 

Heti doulaus pääkaupunkiseudulla 1600 euroa: Tulen synnytykseesi ilman päivystysvelvollisuutta, jos kalenteriini tai aikatauluuni sopii, tällöin soita p. 0409644063      


KOTISYNNYTYS 


Uudelleensynnyttäjille pääkaupunkiseudulla 2500 euroa (alv. 0%) ja ensisynnyttäjille pääkaupunkiseudulla 3000 euroa (alv.0%) Matkat sisältyvät hintaan pääkaupunkiseudulla. Yli 50 km matkasta veloitan käynneistä asiakkaan luona km korvauksen 0.5 euroa/km.  Nämä hinnat ovat yleensä yhden kätilön sisältäviä, jos mukana on 2 kätilöä paketti hinta on noin 3000 euron mol.puolin, sopimuksen mukaan riippuen toisesta kätilöstä. 

Maksut jakautuvat seuraavasti: Käyntimaksut 130 euroa / käynti x 3 (kaksi käynneistä kätilön toimitiloissa ja yksi kotona), maksetaan reaaliaikaisesti käyntien yhteydessä/ jälkeen laskulla, Varausmaksu 800 euroa maksetaan mahdollisimman pian (varmistaa synnytyspäivystyksen kätilön aikataulussa) sekä loppumaksu normaalissa aikataulussa maksetaan päivystysajan alkupäivään mennessä (3 viikkoa ennen laskettuaikaa). 

Otan huomioon yksilöllisiä elämäntilanteita, joten otathan yhteyttä niin voidaan keskustella sinulle sopivimmista maksujärjestelyistä. Voimme jakaa synnytyksen loppulaskun eriin 2-12 kappaletta tai voit sopia eräpäivän siirtämisestä. 


Normaali Paketti sisältää:

 • 3 käyntiä ennen synnytystä, kotisynnytyksen suunnittelemiseen, toiveiden läpikäymiseen ja tutustumiseen
 • Saara Jämeksen hypnosynnytys -verkkokurssin halutessasi
 • Osteopaattikäynnin osteopaatti Mari Kosken vastaanotolla Helsingissä 
 • Puhelin- ja viestituen läpi koko raskauden
 • Päivystyksen viikoilla 37-42
 • Synnytyksessä läsnäolon ja sen jälkeen hoidollisesti tarvittavan ajan
 • Sairaalasiirroissa kätilön tuen sairaalasynnytyksessä kätilödoulana
 • Synnytyksessä tarvittavat välineet ja tarvikkeet
 • Ammeen ja TENSin halutessa (sisältyy), ammeen suoja ja tens lätkät hankkii perhe
 • Näytteenotton (TSH = kilpirauhasarvo napaverestä ja tarvittaessa rh-näyte) ja sen toimittamisen
 • Lapsen rekisteröimisen maistraatissa
 • Lastenlääkäriajan varauksen  
 • Käynti kotona ennen lastenlääkäriä
 • Synnytyskeskustelun
 • Stakes tietojen toimittamisen THL.ään 


TUKI ENSIMMÄISEEN VAUVAKUUKAUTEEN 

 

Yksittäinen käynti 150 euroa (2h, sis. matkakulut) 

Yöhoito vauvalle (jotta äiti saa nukuttua yön hyvin) 300 euroa / yö 

6 käynnin Paketti 900 euroa 


Tuki kotiin ja imetykseen ensimmäiselle kuukaudelle. Sisältää vauvan punnitsemiset, imetysohjauksen, postpartum yrttihoidot, synnytyksen läpi käymisen, vauvan rytmissä neuvomisen, mahdollisesti voin antaa sinun nukkua päiväunet tai auttaa kotitöissä, ruoanlaitto jne.  Myös sulkemisseremonia sisältyy pakettiin, mutta se on hyvä tehdä jälkivuodon loputtua.